• Anasayfa

rotometrics ile ilgili görsel sonucu

Anasayfa


     Amörtisörlü klişe montaj bantları

   
Üretici : 3M
Ürün Özellikleri
Dünyaca ünlü 3M Amörtisörlü klişe montaj bantları ;Flexo baskıda Etiket ve Ambalaj sanayinin tercihi
        Detaylar
 
 
Detaylar




*Micro kanal teknolojisi ile hava kabarcığı olmaksızın tam yapışma 
*2 ayrı yapışkanlık seviyesi ile kenar kalkma olmaksızın uzun metrajlı baskı imkanı
*Geniş ürün seçeneği ile Tram dan Zemine sorunsuz baskı imkanı

Ürün Yelpazesi ;
 
11 SERİSİ
En düşük nokta kazancıyla, en keskin tram görüntülü ince noktalar için düşük yoğunluklu (yumuşak) köpük, yüksek çalışma hızında kontrollü mürekkep transferi sağlamaktadır. Bant kolayca muntazam bir şekilde yayılabilir. Klişe konumlandırılabilir, ayarlanabilir ve gerekirse yeniden düzeltilebilir. Klişe tarafındaki yapıştırıcı, uzun bir üretim  süresince klişeyi düzgün tutabilecek kadar kuvvetlidir. Baskı işlemi tamamlandığında, klişe banttan temiz bir şekilde sökülür. Ardından bant, silindir veya sleeve'den kolayca çıkarılır.

Bant rengi: Şeftali


12 SERİSİ
12 serisi bantlar, geniş bir renk gamında daha yüksek hızlarda baskı yapmanıza imkan verir. Daha yüksek katı mürekkep yoğunluğu (daha iyi zemin baskı) sağlamak için 11 serisi bantlardan daha sert bir yapıdadır. 19 serisi bantlarından daha esnek olan 12 serisi bantlar, daha hızlı baskılarda daha az vuruntu yapar ve daha temiz, ince ters vuruşlu baskı ve daha zengin yarım ton baskı yapar. 12 serisi şeritleri, daha kolay ve iyi bir yapışma için havanın serbest kalmasına imkan veren ve baloncuk problemlerini ortadan kaldıran mikrokanal özelliğine de diğerleri gibi sahiptir.

Bant rengi: Turuncu


19 SERİSİ
Tram ve parlak yarım tonlar, aynı klişe üzerinde ince çizgiler (tire) ya da küçük zemin alanlarla birlikte bulunduğu zaman, ilave nokta kazancına neden olmadan, ince çizgileri temiz bir şekilde elde etmek ve yeterli bir miktarda mürekkep transferini sağlamak için biraz daha fazla yoğunluk gerekmektedir. 11 serisinde kullanılanla aynı olan klişe ve silindir tarafı yapıştırıcıları, yine kontrollü bir tutuş sağlar. Fakat kullanıcının kolay ayırt edebilmesi için köpük rengi pembedir. Baskıdan sonra silindir, üzerinde klişe monte edilmiş halde çıkartılabilir. Klişe üzerindeki mürekep temizlenebilir ve silindir üzerinde klişe olduğu halde depolanabilir. Böylelikle, ileride yapılacak ilave baskı işlemleri için silindirler, tam işlevsel olarak hazır halde bulunacaktır.

Bant rengi: Pembe


13 SERİSİ

13 serisi bantlar ile yüksek hızda baskılarda mükemmel kombinasyon sağlayabilirsiniz. %80 tramlı + %20 zemin işler için idealdir. 13 serisi, Temiz kaliteli reverse baskı ve zengin yarım tonlar elde etmeniz için mükemmel bir çözüm sunar. Geliştirilmiş renk serisi ile yüksek baskı hızında çalışır.

Bant rengi: SARI


10 SERİSİ
Bir klişe üzerinde çizgiler, zemin ve yarım tonlar bir arada bulunduğunda, standart orta yoğunluktaki köpük her türlü alanda en iyi sonucu verecektir. 10 serisinde kullanılan beyaz renkli köpüğün dikine esnekliği, çok çeşitli köpük kalınlığı ve klişe tarafındaki farklı yapıştırıcı seçenekleriyle bir arada sunulmaktadır. "M" serisi yapıştırıcılar, ince klişelerde, ya da geniş zemin alanlara sahip klişelerde, baskıdan sonra klişenin kolayca sökülebilmesi için klişe tarafında daha düşük yapışkanlığa sahiptir. İşyerine gelen her türlü işe uygun, çok amaçlı bir köpük arayan matbaalar için, 10 M klişe bantları, diğerleriyle karşılaştırıldığında standart olacak niteliktedir.

Bant rengi: Beyaz


15 SERİSİ
15 serisi yüksek hızda baskı imkânı sağlar, %60 tramlı + %40 zemin işler için idealdir. 15 serisi, reverse ve genişletilmiş renk serisi imkânı sunar. Hızlı baskılarda daha az vuruntu oluşumunda etkilidir. Kullanımından sonra çabuk, kolay ve temiz bir şekilde klişeden çıkartılır.

Bant rengi: Mor


17 SERİSİ
Çizgi (tire), zemin ve opak fonlu işler, yüksek hızlarda basıldığında, yeni 17 serisinin ekstra esnekliği baskıdaki atlamaları azaltır. İnce negatif yazı ve çizgilerin daha temiz basılmasını sağlar, gerektiğinde zengin yarım tonların elde edilmesine imkan tanır. Klişenin kolayca monte edilmesi veya sökülmesi için "M" serisi klişe tarafı yapıştırıcısı ve daha kolay ayırt edilebilmesi için dikkat çeken turkuaz rengiyle, matbaalar için farklı ama doğru bir tercihtir.

Bant rengi: Turkuaz


18 SERİSİ

Opak beyaz fon ve üzerinde tire ve zemin içeren baskılar için bu serideki yüksek yoğunluklu köpükler, teknik olarak mükmmel, yeni bir standart oluşturmaktadır. Eski kuşak elastomerik köpüklerin yerini alan bu seri, minimum atlamayla, çok yüksek hızlarda çalışabilir ve hiç bir boşluk olmadan (pinhole), homojen bir zemin baskısına olanak sağlar. Kullanıcının kolay ayırt edebilmesi için köpük rengi mavidir ve "M" serisi klişe tarafı yapıştırıcısı, uzun baskı çalışmalarından sonra dahi, kanadın kolayca sökülmesini sağlar. Çok miktarda mürekkep transferi veya vernik kaplama çalışmalarında bu bant kullanılmalıdır.

Bant rengi: Mavi